<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Золото подорожчало до рекордного рівня на тлі загибелі президента Іранувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 656

У гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова з’явиться з рожевим волоссям

Цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна» вийде восьмий випуск масштабного шоу-детективу «МАСКА». Усі неймовірні образи Олі Полякової, які вона демонструвала в проєкті, вже й не перелічити, та цього разу співачка вкотре вражатиме глядачів новим перевтіленням – знаменита білявка з’явиться в ефірі з рожевим волоссям.

Розкішні локони Оля зібрала у високий об’ємний хвіст, а акцент в макіяжі зробила на очах, підкресливши їх довжелезними накладними віями. Завершує б’юті-образ зіркового детектива помада ніжного рожевого кольору, завдяки чому співачка виглядає, немов лялька барбі.

Та й вбрання Оля обрала не менш оригінальне – голубий джинсовий костюм, який складається з куртки та коротеньких шортів, рясно прикрашений золотими металізованими деталями. На знімальному майданчику зірка поділилась своїми очікуваннями від нового випуску гіпершоу «МАСКА».

«Замість того, щоб розгадувати маски, у нас на проєкті склалися пари: DZIDZIO та Жирафа, Андрій Михайлович і Норка, я і Мухомор. І мені дуже цікаво, що ж буде далі», – заявила Оля Полякова в ефірі грандіозного шоу каналу «Україна».

Нагадаємо, Оля Полякова разом зі своїми колегами зірковими детективами NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у масштабному проєкті «МАСКА».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» у суботу, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова з’явиться з рожевим волоссям 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 656
Еще материалы раздела «Афіша»