<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Золото подорожчало до рекордного рівня на тлі загибелі президента Іранувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 1244

«Музична платформа» визначила найкращі хіти 2021-го року

У новорічну ніч, 31 грудня опівночі, телеканал «Україна» покаже концерт-нагородження головних хітів 2021-го року «Музична платформа», в якому запалять популярні артисти – Оля Полякова, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Alekseev, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Сергій Бабкін, Ірина Білик, TAYANNA, GROSU, Gena VITER та інші.

Глядачі каналу «Україна» зустрінуть 2022 рік у компанії найпопулярніших артистів країни. Улюблені виконавці зібрались на одній сцені, щоб виконати найкращі хіти року, що минає, і зарядити позитивною енергією на цілий рік мільйони людей.

«Це 5-та церемонія «Найкращої пісні року» за версією глядачів телеканалу «Україна». Ми дали можливість вибору людям, причому зробили закрите голосування і самі артисти до кінця не знали, отримають вони нагороду чи ні. Нам важливо, щоб для кожної зірки подібні речі були стимулом – потрібно максимально викладатись і робити все можливе, щоб підкорити серця глядача і відповідно – отримати нагороду», – поділився музичний продюсер телеканалу «Україна» і ведучий концерту Геннадій Вітер.

Несподівані дуети, нові постановки, прем'єри та гарний настрій – це те, що чекає на глядачів у новорічну ніч.

«Це був один із найтепліших та найяскравіших концертів «Музичної платформи»! Я радію, що нам вдалось здивувати та порадувати глядачів у залі, впевнена, що телеглядачі у новорічну ніч також відчують шалену енергетику наших зірок. Тільки найпопулярніші артисти та хітові пісні!» – коментує ведуча проєкту Марія Орлова.

А ще «Музична платформа» здивує складом ведучих. Цього разу до Геннадія Вітера та Марії Орлової долучиться улюблениця мільйонів, яскрава та запальна Даша Астаф'єва.

«Вийшовши на сцену у новому амплуа, я дуже хвилювалась. Але ми добре підготувались до концерту, до того ж, на сцені мене підтримували партнери, за що я їм дуже вдячна! – поділилась співачка Даша Астаф'єва. – Як на мене, головною родзинкою цього вечора буде виступ Михайла Поплавського. І, звичайно ж, глядачі побачать безліч крутих артистів! Буде яскраво та незабутньо – зі мною так точно!»

Найкращими піснями 2021-го року на думку глядачів каналу «Україна» стали: VERKA SERDUCHKA – «Make It Rain Champagne», Оля Полякова – «Взрослая девочка», MONATIK – «Зажигать/JoMo», LOBODA – moLOko, Наталія Могилевська – «До дна», SLAVA KAMINSKA – «SVAVA BOGU», Сергій Бабкін – «Вона знає», Оля Цибульська – «Я не плачу», Gena VITER – «Больше 30», Павло Зібров, Glova & ManIn – «Є BASS», Олег Кензов і Жека Баяніст – «Просто потеряйся», Jerry Heil – «Тук-тук-тук», WELLBOY – «Гуси», Анна Трінчер – «По губам», DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Alekseev та Артем Пивоваров – «Чому», М'ЯТА ft . ХАС – «Тумани», а також гурти «KAZKA» – «М'ята», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» – «ЛітоКамон», «Антитела» – «Маскарад».

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа» визначила найкращі хіти 2021-го року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 1244
Еще материалы раздела «Афіша»