НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
12.12.2021 529

Резніков нагородив військових з нагоди 25-ї річниці Сухопутних військ ЗСУ

Міністр оборони Олексій Резніков і гловнокомандувача Збройних сил генерал-лейтенант Валерій Залужний узяли участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці Сухопутних військ ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони, передає Укрінформ.

Глава МОУ привітав особовий склад командування Сухопутних військ та підпорядковані органи військового управління і військові частини, установи, організації, військово-навчальні заклади і навчальні підрозділи.

«Велика честь для мене бути тут, тому що Сухопутні війська є основною базовою платформою Збройних сил України, хоча кожен вид і рід військ мають особливе значення — вони у гармонії забезпечують 30 років незалежності нашої України», — зазначив Резніков.

Він зачитав вітальний адрес від Президента України — Верховного головнокомандувача ЗСУ.

Своєю чергою головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний подякував військовослужбовцям Сухопутних військ за те, що вони залишаються надійною опорою обороноспроможності держави.

«У вас чудовий колектив і чудовий командувач. Можу від себе особисто обіцяти, що ми ніколи не забудемо професіоналізму і високої якості виконання. Бажаю добробуту, радості, любові, і щоб війна закінчилася нашою перемогою», — зазначив він.

Міністр оборони вручив командувачу Сухопутних військ генерал-полковнику Олександру Сирському бойовий прапор командування, а військовослужбовцям — відомчі нагороди.

Генерал-полковник Сирський ознайомив главу МОУ з перспективними та модернізованими зразками військової техніки, які стоять на озброєнні та передбачаються до постачання до Сухопутних військ, зразків стрілецької зброї, високоточних боєприпасів та безпілотних літальних апаратів.

Захід завершився святковим концертом.

День Сухопутних військ України відзначається щороку 12 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков нагородив військових з нагоди 25-ї річниці Сухопутних військ ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
12.12.2021 529
Еще материалы раздела «Україна»