НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2021 502

Байден - Путіну: заплатите жахливу ціну у разі вторнення в Україну

Президент США Джо Байден на цьому тижні провів двогодинну бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним. Він йому сказав, що Росія заплатить "жахливу ціну", якщо вторгнеться в Україну.

kremlin_ru3_kopiya_4_650x410_13.12.21

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Financial Times.

Також Байден попередив Путіна про руйнівні економічні наслідки.

"Я абсолютно ясно дав зрозуміти президенту Путіну що, якщо він рушить на Україну, економічні наслідки для його економіки будуть руйнівними", - сказав він.

Американський президент також повідомив, що дав зрозуміти російському лідеру, що становище Росії у світі "помітно" зміниться у разі вторгнення в Україну, вона заплатить "жахливу ціну".

Нагадаємо, Байден повідомив президенту України Володимиру Зеленському, що РФ не планує продовжувати ескалацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден - Путіну: заплатите жахливу ціну у разі вторнення в Україну 5.00 5 1
Політика / Україна
13.12.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»