<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.12.2021 453

Мінфін не виключає перегляд бюджету-2022 через інфляцію

Державний бюджет на 2022 роки можуть переглянути, якщо рівень інфляції буде вище прогнозованого. Але предметно про це можна буде говорити тільки після перших місяців наступного року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар Мінфіну.

"При поданні у Верховній раді доопрацьованого до другого читання проекту бюджету на 2022 рік Міністерство фінансів чітко відзначало існування значних ризиків наступного року", - зазначили у відомстві.

Серед ризиків у Міністерстві називають невизначеність ситуації з пандемією COVID-19, волатильність світових цін і потенційне уповільнення економіки Китаю, як і світової. Однак предметно про перегляд бюджету-2022 можна буде говорити лише після перших місяців наступного року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мінфін не виключає перегляд бюджету-2022 через інфляцію 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.12.2021 453
Еще материалы раздела «Економіка»