НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
16.12.2021 763

Кабмін продовжує адаптивний карантин в Україні до 31 березня

Кабінет міністрів продовжує адаптивний карантин в Україні до 31 березня 2022 року. Таким чином, обмеження діятимуть щонайменше протягом I кварталу наступного року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання уряду.

"Для того, щоб максимально протидіяти пандемії і захистити здоров'я людей, уряд продовжує адаптивний карантин до 31 березня 2022 року", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, карантин триватиме, як мінімум, протягом I кварталу наступного року.

"Це означає, що всі правила доступу до публічних місць із COVID-сертифікатами, щодо носіння масок і дотримання дистанції залишаються в силі", - додав прем'єр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін продовжує адаптивний карантин в Україні до 31 березня 5.00 5 1
Політика / Україна
16.12.2021 763
Еще материалы раздела «Україна»