<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 348

Гіпершоу «МАСКА»: закоханий DZIDZIO отримав відмову в прямому ефірі

У грандіозному шоу-детективі «МАСКА» на телеканалі «Україна» продовжують вирувати пристрасті. Під час восьмого випуску зірковий детектив проєкту, мегапопулярний DZIDZIO почав публічно залицятись до учасниці, та отримав категоричну відмову.

Меланхолійна Жирафа у восьмому випуску гіпершоу «МАСКА» виконала пісню «Dancing Queen» легендарного гурту ABBA. Насолодившись ідеальним виступом, зіркові детективи стали гадати – хто саме ховається під маскою. А от DZIDZIO не втримався і вибіг на сцену з букетом квітів.

«Жирафо, маю сказати тобі, що для мене ти найсимпатичніша і дуже мені подобаєшся. Я навіть підготував для тебе букет», – звернувся зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO до Жирафи.

І хоча учасниця одразу прийняли приємний подарунок експерта, зауважила:

«Дякую! Зазвичай дівчата не приймають подарунки від чоловіків, тому що вони їх зобов’язують до взаємності. Але я сподіваюсь, у вас вистачить гідності ні на що не розраховувати», – відповіла учасниця проєкту зірковому детективу.

Та відомий артист не опустив руки і став пропонувати Жирафі руку та серце. На що почув категоричне «Ні». Навіть пропозицію поїхати в Португалію до мами співака героїня не стала приймати. Не відповіла Жирафа і на питання – чи має вона другу половинку у реальному житті:

«Я не можу публічно коментувати це запитання – воно надто особисте», – зазначила сором’язлива героїня.

Через всі ці відмови DZIDZIO неабияк засмутився і на емоціях випалив:

«Жирафо, я сидів і шукав гарні подарунки для тебе з 70-х років. Вишукував пластмасовий бабінний магнітофон кольору твоєї сукні. До речі, ти будеш дуже красивою у період вагітності. Люди, лише подивіться, яка вона гарна! – прокоментував зірковий детектив. – А магнітофон ще не доставили. Наступного разу доставлять, і я тобі подарую!»

Чи змінить Жирафа своє ставлення до закоханого DZIDZIO і хто ж ховається під неймовірним образом – глядачі дізнаються зовсім скоро.

Дивіться півфінал улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА»: закоханий DZIDZIO отримав відмову в прямому ефірі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 348
Еще материалы раздела «Афіша»