<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 740

У півфіналі гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в легендарного Фредді Мерк’юрі

У дев’ятому ефірі грандіозного шоу-детективу «МАСКА», який вийде на каналі «Україна» цієї суботи, 18 грудня, о 21:00, ведучий Володимир Остапчук постане в образі соліста гурту Queen Фредді Мерк’юрі.

Вже 30 років минуло, відколи пішов з життя видатний музикант, та його пісні і слава, здається, безсмертні. У півфіналі найбільш утаємниченого шоу сучасності «МАСКА» Володимир Остапчук приміряє образ цього легендарного співака.

«Це один із двох улюблених моїх образів й останнє грандіозне перевтілення другого сезону, адже перший і останній випуск – це більш класична історія, – каже ведучий масштабного шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – У півфіналі глядачів чекають такі пристрасті й несподіванки, що Фредді й не снилося. Вмикайте канал «Україна» цієї суботи о 21:00, буде по-справжньому гаряче!»

У дев’ятому випуску ми побачимо виступи шести найсильніших учасників, а також абсолютно нового героя – VIP-гостя, який вражатиме оригінальним образом і неймовірним талантом. Подробиці нової маски глядачі дізнаються вже незабаром.

Як відомо, минулої суботи в гіпершоу «МАСКА» розсекретили романтичну Горилу, що спричинило справжній скандал. Розсерджена Оля Полякова покинула крісло детектива, а ось Олег Винник, в якого з учасницею зав’язались надзвичайно теплі стосунки, хоч і був засмучений результатом голосування глядачів, але пообіцяв, що проєкт не залишить.

«Та куди я подінусь? Я люблю це шоу, в якому відбувається стільки речей – і веселих, і навіть містичних. Хоча, після другого поцілунку з Горилою я на мить задумався – а раптом виявиться, що там не жінка? Але ні, TAYANNA – прекрасна талановита артистка, якій вдалося нас заплутати. З нетерпінням чекаю півфіналу, аби дивуватися ще більше», – зазначив Олег Винник.

Дивіться грандіозний півфінал найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У півфіналі гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в легендарного Фредді Мерк’юрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 740
Еще материалы раздела «Афіша»