<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 533

«Музична платформа»: Сергій Танчинець поділився враженнями від першої романтичної поїздки до Парижа

Концерт-нагородження найкращих пісень 2021-го року «Музична платформа» на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших зірок. На знімальному майданчику відомий музикант, лідер гурту «БEZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець відверто розповів, де від самого початку планував відпочити з дружиною і що цінує у подорожах.

Популярний гурт «БEZ ОБМЕЖЕНЬ» на сцені «Музичної платформи» виконає пісню «ЛітоКамон». На знімальному майданчику лідер гурту Сергій Танчинець з’явився у доброму гуморі, тож залюбки розповів про крайній відпочинок з дружиною.

«Це був такий невеличкий вікенд – неповноцінна відпустка, 3 ночі та 4 дні. Ми з дружиною були вдвох – напились вина, наїлись равликів, нагулялись – ходили по 20 км на день. Насолодились тим, що були наодинці. Це було дійсно круто!» – поділився лідер гурту «БEZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець з журналістами каналу «Україна».

Музикант зізнається – він вперше був у найромантичнішому місті, раніше ніяк не вдавалось туди потрапити. Проте і цієї поїздки могло не бути, якби не його дружина:

«Я вмовляв кохану полетіти до моря, полежати на сонечку. Без людей та метушні. Просто полежати і відпочити. Але вона сказала категоричне «НІ», і я як джентльмен зробив так, як хотіла моя дама», – прокоментував артист.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Сергій Танчинець поділився враженнями від першої романтичної поїздки до Парижа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»