<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 522

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Ольга Харлан розповіла про італійські канікули з хлопцем-іноземцем

31 грудня о 20:00 глядачі каналу «Україна» побачать грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому з'являться нові зимові герої. Допомагатимуть відгадувати зірок під масками та вітатимуть українців із Новим роком найпопулярніші люди країни, серед яких олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. В інтерв'ю каналу «Україна» вона зізналась, якими видалися для неї останні два роки, а також розповіла про традиції святкування Нового року та Різдва в Італії.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан каже, що 2020-й та 2021-й роки зустрічала в Італії разом зі своїм бойфрендом, італійським фехтувальником Луїджі Самеле. І якщо у нас 31 грудня лише розпочинаються свята, то там уже все закінчується.

«У них же Різдво 25 грудня, та ми святкували і католицьке, і наше, православне. Минулого Нового року я приготувала олів'є, мій хлопець любить цей салат, купила червону ікру. Але вони не їдять так багато, як у нас, немає таких великих застіль. Перший раз мені було трохи незрозуміло, тому що ми зустрічали Новий рік у колі його друзів – там майже не було їжі, майже не веселились. У нас все лише починається 31 грудня і триває до 13 січня, а у них Новим роком свята закінчуються. Тому 2021-й ми зустрічали за моїм сценарієм», – сміючись, розповіла Ольга Харлан за лаштунками святкового шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Водночас, спортсменка зізналася, що останні два роки були для неї непростими.

«Тяжкий як 2020, так і 2021 рік. Тому що 2020-го мали бути Олімпійські ігри, які перенесли. Потім вони таки відбулися, але для мене пройшли невдало, – зазначила олімпійська чемпіонка в інтерв'ю каналу «Україна». – Цей Новий рік святкуватиму зі своєю другою половинкою, можливо, поїдемо кудись».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Ольга Харлан розповіла про італійські канікули з хлопцем-іноземцем 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 522
Еще материалы раздела «Афіша»