<
НОВИНИ ДНЯ: Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2021 984

Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання

Ведуча суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» та новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Олена Кот поділилась секретами, що протягом багатьох років допомагають їй отримувати насолоду від роботи.

За словами телеведучої, одна з важливих складових емоційного комфорту у професійній діяльності – згуртований колектив. Деякі колеги стали для Олени Кот більше, ніж просто однодумцями, а близькими друзями. З великим задоволенням разом проводять не лише зйомки і наради, а і неробочий час: разом подорожують, відпочивають або вирушають на шопінг. А головне – завжди знають, що можуть покластися одне на одного і розраховувати на дружню підтримку.

«Коли в роботі щось не виходить, значить це – новий виклик і новий досвід. Не дозволяю собі опускати руки, а навпаки, у скрутну хвилину концентруюся і знаходжу шляхи вирішення. І найважливіше, що я не одна. За мною стоїть велика команда, яка завжди готова простягнути руку допомоги та підтримати у емоційно складний період», – розповіла Олена Кот.

Завдяки багаторічному досвіду роботи не телебаченні ведуча зрозуміла, що коли займаєшся улюбленою справою – робиш це із задоволенням. Саме тому з емоційним вигоранням боротися ніколи і не доводилось. А щоб тримати себе в ресурсі, телеведучій достатньо просто виспатися, іноді потрібно переключитися і зайнятися будь-якою фізичною активністю, наприклад, прибиранням у будинку або фітнесом.

«Найбільше задоволення та насолоду я отримую у момент водіння автомобіля. Якщо я відчуваю, що мені потрібно відволіктися і розслабитися, я сідаю за кермо та їду за своїми друзями», – поділилась Олена Кот.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2021 984
Еще материалы раздела «Суспільство»