НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
16.12.2021 484

Кияни почали отримувати нові платіжки за тепло

Кияни почали отримувати нові платіжки за опалення та гарячу воду. Зокрема, в платіжках за листопад з'явилося кілька нових рядків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг директора СП "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" Костянтина Лопатіна.

Зокрема, в нових платіжках з'явився рядок "Абонплата", яка включає в себе як витрати на обслуговування, ремонт і заміну лічильників, так і витрати виконавця послуг, пов'язані з функціонуванням абонентських і розрахункових служб, а також формуванням платіжок. Розмір абонплати фіксований, він не залежить від площі кожної квартири, числа прописаних осіб і обсягів наданих послуг.

За опалення:

  • 30,95 гривень - з витратами на обслуговування будинкових лічильників
  • 21,63 гривень - без витрат на обслуговування будинкових лічильників

За гарячу воду

  • 33,74 гривень - з витратами на обслуговування будинкових лічильників
  • 15,35 гривень - без витрат на обслуговування будинкових лічильників

Також з'явилися нові рядки "Функціонування системи опалення" (виділена складова із загального обсягу тепла на весь будинок), "Функціонування системи гарячого водопостачання" (теплова енергія на забезпечення системи такого водопостачання) і "Мінімальна частка" (відображає мінімальне середнє споживання від загального обсягу тепла на будинок для квартир з індивідуальними лічильниками).

Оценка материала:

5.00 / 1
Кияни почали отримувати нові платіжки за тепло 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
16.12.2021 484
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»