<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 417

«Мене цим не вб’єш»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» накуштувався коньяку в прямому ефірі

У восьмому випуску гіпершоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», епатажний і загадковий Скандал вразила новими підказками про себе. Що так вдало приховує зірка під маскою й чому від цього ледь не постраждали експерти?

61b327a8c300b_16.12.21

Після загадкового зникнення зі сцени у сьомому ефірі шоу «МАСКА» епатажна героїня Скандал повернулась до глядачів із порцією нових підказок про себе. Учасниця презентувала зірковим детективам нову чорну скриню, в якій залишила чашку з незрозумілим алкогольним напоєм. Тому експертам довелось з’ясовувати суть зашифрованого повідомлення.

«Дайте мені скуштувати, я добре розуміюсь на міцних напоях, – зазначив Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна». – Мені схоже на підробку коньяку, яку продавали у 90-х роках. Так, це коньяк, але я не дуже розкуштував, дайте ще».

Олю Полякову зацікавив не вміст, а сама чашка, на якій виднівся портрет знаменитої мексиканської художниці Фріди Кало. Проте, як розповіла NK | Настя Каменських – коньяк, який розкуштував Данилко, ніяк не зв’язаний ні з місцевістю, ні з традиціями мексиканців. Тоді детективи припустили, що Скандал захотіла просто їх отруїти, й всі разом звернули увагу на Андрія Данилка, який вмить відповів колегам:

«Мене цим не вб’єш, – зазначив артист. – Що ви від мене хочете? Треба ж зрозуміти, хто це».

Та Оля Полякова все ж вирішила забрати у експерта чашку і трохи спробувати: «Ой боже, там щось таке п’яне, у мене навіть очі скосило».

А Андрію Данилку все сподобалось, єдине, що попросив зірковий детектив у колег – лимончик: «Дуже хороша передача! Дуже гарна маска, дуже! І достойні підказки. Цікаво інше – я п’ю, а Оля співає – як так?»

Що так хитро зашифрувала Скандал і хто насправді ховається під яскравим образом – стане відомо зовсім скоро.

Дивіться півфінал улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Мене цим не вб’єш»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» накуштувався коньяку в прямому ефірі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 417
Еще материалы раздела «Афіша»