<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 460

Без концертів і алкоголю: на «Музичній платформі» Анастасія Приходько поділилась новорічними ритуалами

Канал «Україна» пропонує глядачам зустріти 2022-й рік у компанії улюблених виконавців. У ніч з 31-го грудня на 1-ше січня о 00:00 вийде телеверсія концерту-нагородження найкращих пісень року «Музична платформа». За лаштунками концерту відома співачка, зірка гіпершоу «МАСКА» Анастасія Приходько розповіла, як готується до Нового року та чому саме в цю ніч відмовляється від звичних для всіх людей речей.

ca4_anastasja_prikhodko_16.12.21

На сцені «Музичної платформи» Анастасія Приходько з’явилась у новому образі. Спеціально для виконання пісні «Подруга», яка вперше зазвучить для глядачів з телеекранів, співачка обрала неймовірно красиву блискучу білу сукню, прикрашену чорним пір’ям, що переходить в вишуканий шлейф. За лаштунками зірка відверто розповіла, що вже веде активну підготовку до Нового року, який планує святкувати вдома з родиною.

«Я не виступаю в новорічну ніч з 2013-го року. Це єдине свято, яке я маю відсвяткувати з родиною – не можу залишити дітей в цей час. Коли їх не було – виступала, а зараз – ні. Я зробила таку помилку, коли була маленькою старша донечка, та тоді не думала, що для дітей це так важливо. Усвідомивши це, прийняла рішення не повторювати таких помилок», – зізналась Анастасія Приходько за лаштунками концерту «Музична платформа».

За словами зірки – Новий рік має пройти ідеально, тому вона вже розпочала ретельну підготовку – пере штори, прибирає та прописує меню, яке готуватиме самостійно. Крім того, у зірки є ще один досить небанальний пунктик – вона не вживає алкоголь:

«На Новий рік я не п’ю! Можу випити на всі свята, але не в цю ніч. Для мене це найголовніше свято року, тому все має бути ідеально!» – розповіла артистка.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Без концертів і алкоголю: на «Музичній платформі» Анастасія Приходько поділилась новорічними ритуалами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 460
Еще материалы раздела «Афіша»