<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 814

Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розказав, чому донька не пішла його стопами

20 грудня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра гостросюжетної мелодрами «Ігри дітей старшого віку». Одного з головних героїв у 16-серійному серіалі зіграв Андрій Самінін. Актор розповів, як відреагував на вибір майбутньої професії доньки.

61b06e5064cc4_igri_ditej_starshogo_viku_andrii_saminin_foto3_16.12.21

Напередодні новорічних свят глядачів каналу «Україна» чекає захоплююча історія. За словами Андрія Самініна, «Ігри дітей старшого віку» – це трилер і водночас детективна історія. Вона пов'язана з недомовленістю, яка виникла між тими, хто приховує свої справжні наміри.

Андрій Самінін та його дружина Леся Самаєва – дуже відомі актори, у них досить щільний графік. Але зірка серіалу на каналі «Україна» пояснив, що його донька Маша стала акторкою волею долі, знявшись у кількох проєктах.

«Наразі Маша навчається на факультеті міжнародних відносин у Києво-Могилянській академії, – поділився актор в інтерв'ю каналу «Україна». – Донька матиме іншу професію. Ми з дружиною всіляко її у цьому підтримуємо, бо вона здобуде класичну освіту та знання мов. А далі вже буде так, як вона вирішить».

Актор не приховує, що його втішив вибір доньки.

«Я полегшено зітхнув, бо акторська «кухня» складна тим, що далеко не все від тебе залежить. Актор – людина підневільна, вона постійно чекає пропозицій», – пояснив Андрій Самінін.

Дивіться з 20 грудня о 21:00 з понеділка по четвер серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розказав, чому донька не пішла його стопами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 814
Еще материалы раздела «Афіша»