<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 491

«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: Злата Огнєвіч розповіла, чи готова змінюватись заради кохання

Напередодні Нового року, 31 грудня о 20:00, канал «Україна» покаже вибухову святкову прем’єру «Новорічна «МАСКА». Улюблені та абсолютно нові зимові герої запалять на святковій сцені, а зіркові детективі й гості вечора – відомі українські артисти спробують з’ясувати, хто ховається під масками. Переможниця першого сезону гіпершоу «МАСКА» Злата Огнєвіч за лаштунками проєкту розповіла, за якими принципами будує романтичні стосунки.

image_1_16.12.21

Злата Огнєвіч давно асоціюється у глядачів каналу «Україна» з яскравим та неймовірно талановитим Сонцем, адже саме під цією маскою артистка здобула перемогу в шоу «МАСКА». А от що вона вважає головним у особистих стосунках?

«У стосунках дуже важливий діалог, вміння слухати та чути. Не підлаштовуватись одне під одного, не замовчувати внутрішні проблеми, а озвучувати їх. Треба говорити про свої відчуття, емоції, те, що тебе турбує», – поділилась співачка Злата Огнєвіч за лаштунками шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна».   

Артистка зізнається – наразі серйозно задумується над майбутнім і вже бачить свою ідеальну картинку життя.

«Своє майбутнє я бачу в сім’ї, в дітках. Мрію бачити, як вони бігають навколо ялинки та розпитують мене: «Мамо, що ти нам подаруєш?» Мрію зустрічати Новий рік у родинному колі. Тож найкращі часи – попереду!» – коментує Злата Огнєвіч на знімальному майданчику каналу «Україна».

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: Злата Огнєвіч розповіла, чи готова змінюватись заради кохання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»