<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.12.2021 597

Стало відомо, коли заборонять курити в закладах і продавати сигарети зі смаками

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін привітав прийняття Верховною Радою прийняття закону про заборону куріння в закладах електронних сигарет. Він повідомив, що заборона набуде чинності через 18 місяців після публікації закону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Кузіна в Facebook.

"Закон набирає чинності через 18 місяців з дня опублікування", - написав він.

Санлікар також додав, що з прийняттям Закону українське антитютюнове законодавство відповідатиме директиві ЄС.

"Це революційний крок у боротьбі з епідемією куріння. Головне, що законопроект безумовно відіб'ється на здоров'ї українців, зокрема молоді, адже захистить їх від негативного впливу тютюну та електронних пристроїв для куріння", - написав Кузін.

Нагадаємо, Рада прирівняла електронні сигарети до звичайних і заборонила їх куріння в громадських місцях, в тому числі в ліфтах і закладах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, коли заборонять курити в закладах і продавати сигарети зі смаками 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.12.2021 597
Еще материалы раздела «Суспільство»