<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.12.2021 663

Буде три етапи. Стало відомо, як пройде перепис населення України

Перепис населення України в 2023 році пройде в три етапи. Він передбачає так званий онлайн-раунд.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю віце-прем'єра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова для BBC Україна.

За його словами, на першому етапі має пройти верифікація даних у всіх базових реєстрах, щоб прибрати дублюючу інформацію. Передбачається, що демографічний реєстр стане базовим для всіх інших, і це дозволить зрозуміти реальну ситуацію - скільки людей в країні.

"Другий етап - це онлайн-раунд, у вас буде можливість зареєструватися на порталі. Та інформація, яка може підтягнутися з реєстрів, вже буде підтягнута, щоб ви її заново не заповнювали. Та інформація, якої буде не вистачати, ви зможете її додати", - зазначив Федоров.

На третьому етапі буде проводитися традиційний обхід будинків - для тих, хто не переписався онлайн. Федоров зазначив, що на перепис планувалося виділити 5-6 млрд гривень, але витратять на нього набагато менше.

"Я не бачу причин, чому в 2023 році не провести якісний перепис населення, який буде визнаний у світі", - додав він, але в той же час не уточнив, як в цьому процесі допоможе американська компанія Apple.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буде три етапи. Стало відомо, як пройде перепис населення України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.12.2021 663
Еще материалы раздела «Суспільство»