<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
18.12.2021 2031

ЗСУ отримали партію модернізованих і відремонтованих танків і БМП

Збройні сили України отримали від українських бронетанкових заводів партію модернізованих і відремонтованих бойових машин. Українські заводи в разі необхідності готові збільшити обсяги виробництва.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.

"Львівський бронетанковий завод повідомив про передачу Збройним силам України модернізованих танків Т-64 і капітально відремонтованих БМП-1. У свою чергу Житомирський бронетанковий завод заявив про відвантаження армійцям партії відремонтованих і модернізованих БМП-2 і Брем-2", - йдеться в повідомленні..

Крім того, за словами генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" українські заводи в разі гострої необхідності готові збільшити обсяги виробництва озброєння і військової техніки для потреб ЗС України.

Нагадаємо, 15 грудня, Кабмін перерозподілив 333 млн 188 тисяч гривень на закупівлю озброєння і військової техніки. Зокрема авансування закупівлі комплексу 360МЦ ("Нептун").

Кошти вивільнилися через невиконання заходів з будівництва житла для військовослужбовців ЗСУ в 2021 році, в результаті чого виникла необхідність перерозподілу фінансового ресурсу.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ отримали партію модернізованих і відремонтованих танків і БМП 5.00 5 1
Політика / Україна
18.12.2021 2031
Еще материалы раздела «Україна»