<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2021 640

Тисяча за вакцинацію: кіберполіція відстежуватиме підозрілі виплати

Програма "єПідтримка" з виплати тисячі гривень за вакцинацію від COVID поки реалізується лише в додатку "Дія". Щоб запобігти шахрайству, кіберполіція відстежуватиме підозрілі ситуації та виплати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram віце-прем'єра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Зокрема, він нагадав, що сьогодні стартувала програма з виплати тисячі гривень за вакцинацію від COVID. Грошима можна буде скористатися чотири місяці, якщо їх не витратити, то рахунок буде закрито.

При цьому розплачуватися можна онлайн і офлайн, але тільки на певні категорії українського бізнесу.

"Програма реалізується тільки в додатку "Дія". Тому не ведіться на шахраїв. Кіберполіція буде уважно відстежувати всі підозрілі ситуації і виплати", - додав Федоров.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тисяча за вакцинацію: кіберполіція відстежуватиме підозрілі виплати 5.00 5 1
Політика / Україна
19.12.2021 640
Еще материалы раздела «Україна»