<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 543

«Кохання немає, друзів все менше»: у шоу «Новорічна МАСКА» Діма Коляденко розповів про нездійснені мрії

31 грудня о 20:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем'єру «Новорічна МАСКА», яка об'єднає найпопулярніших артистів країни. Гості спецвипуску гіпершоу «МАСКА» привітають українців зі святом і намагатимуться вгадати імена колег, які сховаються у зимових образах. За лаштунками проєкту Діма Коляденко відверто зізнався, яке нездійснене бажання загадує рік у рік і як навчився отримувати задоволення від самотності.


Відомий співак та шоумен Діма Коляденко з'явиться у грандіозному шоу «Новорічна МАСКА» на каналі «Україна». На знімальному майданчику артист розповів, що особливо ставиться до новорічних свят, адже більшість бажань, які він загадує, в цей період здійснюються.
«Зазвичай я пишу величезний список бажань – наперед. Я сідаю вдома, запалюю свічки і пишу те, про що мрію. Ось чесно скажу – все здійснюється, крім одного – з коханням та друзями мені не щастить. Хоча здавалося б – це найпростіше. І прописую це у перших рядках із 50-ти. Кохання немає, друзів з кожним роком все менше – це засмучує», – поділився Діма Коляденко з журналістами каналу «Україна».
За словами шоумена – особливих вимог до людей у нього немає:
«Просто я дуже хочу любити і вмію це робити. Виходить, задовбую своїм коханням усіх підряд, – коментує Коляденко. – Якоїсь миті я подумав, що треба отримувати задоволення від самотності – дивитися класні фільми, радіти собі, створювати атмосферу… і я так звик до цього. Мені навіть подобається. Але все одно підсвідомо я хочу кохання. А хто цього не хоче?»
Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.
Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Кохання немає, друзів все менше»: у шоу «Новорічна МАСКА» Діма Коляденко розповів про нездійснені мрії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 543
Еще материалы раздела «Афіша»