<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 522

Цілковитий шок: на гіпершоу «МАСКА» викрили кібернетичного Робота

За крок до грандіозного фіналу улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», проєкт залишає високотехнологічний Робот. Зіркові детективи були вражені, побачивши під маскою цього героя популярну телеведучу й акторку Дар’ю Трегубову, а найбільшим шоком це викриття стало для Олі Полякової, адже вони з Дашею – добрі подруги.

У першій дуелі півфіналу зійшлися кібернетичний Робот і ліричний одинак Мухомор. Тільки один з цих учасників мав право пройти у фінал і позмагатись за перемогу в шоу. Робот, як і раніше, продовжував заплутувати глядачів і детективів, даючи про себе підказки, зашифровані в коди.

На сцені гіпершоу «МАСКА» ця учасниця виконала легендарну пісню про ламбаду. Танцювати під запальні мотиви взялися всі зіркові детективи, які так захопилися цим заняттям, що зовсім забули про свою головну роль у проєкті.

«Поки всі ми тут згадали дитинство і кружляли під ламбаду, я зовсім забула послухати, як співав Робот», – зізналась в ефірі каналу «Україна» Оля Полякова.

Тим не менш детективи не втрачали надії розгадати особу героїні. NK | Настя Каменських була переконана, що в цьому образі замаскувалась молода дівчина, наприклад, – співачки Jerry Heil або Nino. А Оля Полякова наполягала, що там її подруга Леся Нікітюк, адже Робот, як і ця телеведуча, високого зросту. DZIDZIO більше схилявся до версії Насті, а Олег Винник взагалі припустив, що це може бути хлопець.

Врешті глядачі в залі вирішили, що фіналу гідний самотній лірик Мухомор, тож своє справжнє обличчя довелося показати Роботу. І коли героїня зняла маску, шоковані були абсолютно всі, адже ім’я акторки й телеведучої Дар’ї Трегубової не прозвучало серед версій детективів жодного разу. Саме вона так вправно дурила голови глядачів упродовж восьми тижнів.

«Для мене «МАСКА» – це закриття свого гештальту, а точніше здійснення давньої мрії – співати. Я знала, що роблю це досить непогано, просто в мене ніколи не було нагоди спробувати заспівати на велику аудиторію всі свої улюблені композиції, – поділилась враженнями від участі в гіпершоу «МАСКА» Дар’я Трегубова. – Чому мене не відгадала Оля Полякова? Не знаю, вона чула мій голос у караоке в неї на дні народженні цього року. До речі, колись я співала і з Настею Каменських, але це було досить давно».

А кого ще з таємничих учасників розсекретять у півфіналі? Дивіться грандіозне шоу «МАСКА» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Цілковитий шок: на гіпершоу «МАСКА» викрили кібернетичного Робота 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 522
Еще материалы раздела «Афіша»