<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 533

Гіпершоу «МАСКА»: за крок до фіналу проєкт залишив грайливий і запальний Тигр

Грандіозний шоу-детектив «МАСКА» на телеканалі «Україна» продовжує розкривати таємниці сезону. За крок до фіналу зіркові детективи і глядачі вирішили розсекретити особу під маскою запального красеня Тигра. Так, стало відомо, що в образі хижака був популярний артист Сергій Бабкін.

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» яскравий та запальний Тигр зійшовся у двобої з тендітною та меланхолійною Жирафою. Учасник мав змогу першим продемонструвати свій номер на пісню «TDME» гурту «Антитіла» та розповісти кілька цікавих фактів про себе.

«Пам’ятаєте, минулого разу детективи подумали, що я Макс Барських. Але як людина може не знати, що в нього є діти? – зазначив Тигр в ефірі каналу «Україна». – Взагалі, як ви, мабуть, помітили, я дуже творча особистість. Але яка ж творчість без натхнення? Одна зі всесвітньовідомих картин, наприклад, стала початком великого скандалу. Добре, що більшість людей все ж не шукають у творчості вульгарних концепцій».

Талановитий Тигр подарував глядачам неймовірно видовищний виступ, навіть зіркові детективи стали аплодувати стоячи. Далі учасник склав бутафорську зброю, як символ того, що він зробив все від себе залежне на дуелі.

«Дуже крутий номер! І чудово виконана пісня! Тигр вражає від ефіру до ефіру, за що хочу щиро йому подякувати! Чесно скажу – раніше я не вболівала за Тигра, але сьогодні остаточно вирішила, що учасник гідний місця в суперфіналі. Під маскою ховається крутий артист, але я не знаю, хто саме», – поділилась Оля Полякова в ефірі шоу «МАСКА».

Порадившись, експерти озвучили імена артистів, які на їхню думку могли ховатись під образом – Фагот, Сергій Бабкін, Андрій Хливнюк або Валерій Харчишин. Проте все ж детективи не змогли дійти до спільної думки.

Незважаючи на вибухові номери і заплутані історії Тигра, місце у фіналі отримала улюблениця DZIDZIO – Жирафа. А глядачі дізнались, що під маскою весь цей час ховався популярний музикант та актор Сергій Бабкін.

«Це просто неймовірне шоу! Хочу подякувати всім, хто працює над проєктом! Я справді отримав неймовірну насолоду, зміг розкритись абсолютно по-новому, показатись зовсім не таким, як всі звикли. А найцікавішим було гратись з голосом. Сподіваюсь, у нас все вийшло якнайкраще», – прокоментував Сергій Бабкін на сцені гіпершоу «МАСКА».

Дивіться шоу-детектив «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА»: за крок до фіналу проєкт залишив грайливий і запальний Тигр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»