<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.12.2021 587

Янголи на захисті старовинних будівель у Дніпрі

Янголи постали на захист будинків у Дніпрі – влаштували виставу, щоби привернути увагу до старовинних будівель, які зносять заради торгівельних чи бізнес-центрів.

Зараз під загрозою дві споруди початку 20 століття. Невдовзі поряд із ними буде сучасний хмарочос – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Наказу про знесення немає, однак мешканці бояться найгіршого. Написали петицію до міського голови та президента – просять надати будинкам статусу історичних пам’яток.

«Нічого не робиться для того, щоб системно це зберігати. Тобто, є якісь спроби, але, все ж таки, цього замало. Всі люди, мешканці нашого міста, якщо вони будуть небайдужими – вони можуть стати янголами охоронцями для цих будівель», – розповіла організаторка акції Вікторія Іванова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Янголи на захисті старовинних будівель у Дніпрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.12.2021 587
Еще материалы раздела «Суспільство»