<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.12.2021 481

Просто і по-домашньому: на «Музичній платформі» KAMALIYA розповіла, що ставить на новорічний стіл

У Новорічну ніч о 00:00 канал «Україна» покаже грандіозний концерт-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». За лаштунками проєкту зірка українського шоу-бізнесу, співачка KAMALIYA розповіла, чим особливий для неї різдвяний стіл і які смаколики обов’язково подають в їхній родині.

У святковому концерті «Музична платформа» KAMALIYA запалить із піснею «Танцую» і привітає всю країну з Новим 2022-м роком. На знімальному майданчику зірка розповіла – вже веде активну підготовку до свят – ялинку з рідними прикрасили, новорічний кліп відзняли, навіть новорічні меню продумали.

«Чесно кажучи, я не люблю, коли на столі купа всього. Але моя мама – людина старого загартування й обов’язково дотримується традицій. За її словами, на різдвяному столі має бути все, адже тоді буде багатий і плідний рік», – зізнається KAMALIYA на зйомках «Музичної платформи».

І хай там що, співачка не відмовляється поласувати традиційними новорічними смаколиками. Навіть вже знає, чим прикрашатиме стіл на свята:

«Обов’язково мають бути всі традиційні страви – оселедець під шубою, Олів’є, печінковий салат, канапки з ікрою, нарізки різноманітні, звичайно ж, запечена фарширована качка, – поділилась артистка за лаштунками каналу «Україна». – Це все зазвичай готує мама, але я теж можу! Якщо є час, роблю це разом із нею. Зараз, наприклад, у мене просто шалений графік, тож не до кулінарії. Все довіряю мамі – вона чудово в цьому розбирається».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, TAYANNA, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Просто і по-домашньому: на «Музичній платформі» KAMALIYA розповіла, що ставить на новорічний стіл 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.12.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»