<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.12.2021 580

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чому не хоче переїжджати до Києва

Одного з найуспішніших лікарів нашої країни неодноразово запрошували до столиці. Адже в Києві більше можливостей і тих людей, хто хоче з ним співпрацювати. Євген Комаровський розповів у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», чому не готовий залишити рідний Харків.

Для успішної кар'єри дуже важливо опинитися в потрібний час та в потрібному місці. Це нехитре правило знають багато людей. І вважається, що це місце – обов'язково столиця з її можливостями, зв'язками та масштабами. Проте успіх багато в чому залежить від самої людини, її знань та бажання. Тому в будь-якому місті можна зробити карколомну кар'єру і прославитися на всю країну. І дуже яскравий доказ – історія успіху доктора Комаровського.

Але його продовжують запрошувати переїхати до столиці і бізнесмени, і колеги, і його пацієнти. Кандидат медичних наук і сам зізнається, що деякі ситуації «натякають» на те, що було б непогано жити в Києві. Але Євгену Комаровському дуже не хочеться переїжджати. До того ж особливої ​​користі для справи та свого життя він у цьому не бачить.

«У мене ніколи не виникає думок про переїзд до Києва. В улюбленому та рідному Харкові налагоджений побут, тут 99% усіх друзів та 99% улюблених місць. Тому мені комфортно та добре саме в моєму рідному місті», – пояснив Євген Комаровський в інтерв'ю для каналу «Україна».

Його часто впізнають на вулицях Харкова, багато людей підходять до нього за порадою або просто подякувати за його роботу. І тому до появи пандемії доктору Комаровському вже не вдавалося вільно пройтися рідним містом. Але зараз, завдяки масці та кепці він стає звичайним перехожим, його не впізнають, тому знову з'явилася можливість погуляти у парку чи вільно ходити містом. У будь-якому разі у Харкові йому завжди добре.

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чому не хоче переїжджати до Києва 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.12.2021 580
Еще материалы раздела «Суспільство»