<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.12.2021 543

«Замість снігу стрибнув у бетон»: учасники гурту «ТНМК» пригадали шокуючу новорічну історію

Канал «Україна» готує справжнє музичне свято до Нового року. 31 грудня о 20:00 глядачі зможуть насолодитись грандіозним шоу «Новорічна МАСКА», яке об’єднає найвідоміших людей країни. За лаштунками проєкту учасники гурту «ТНМК» відверто розповіли, через що ніколи не будують планів на новорічні свята та чому після одного з гулянь Фагот став абсолютно невпізнаваним.

Учасники легендарного українського гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі з’являться у масштабному шоу «Новорічна МАСКА», щоб разом із колегами розгадати головну загадку святкового вечора – які зірки сховались під неймовірними зимовими образами. У відвертому інтерв’ю журналістам каналу «Україна» артисти зізнались – ніколи не планують свята наперед.

«Ми ніколи спеціально не будуємо планів, адже впевнені – плани будують тебе. Як любила говорити моя мама: «Експромт – це велика справа!» Ми довіряємось планам і вони нас знаходять самі», – прокоментував учасник гурту «ТНМК» Фагот.

Більше того, артисти не звикли зустрічати свято банально – 31-го грудня. Адже в цей час зазвичай дають концерти. Тож у них святкування проходить інакше, ніж у звичайних людей, але не менш весело.

«Здебільшого артисти святкують Новий рік у ніч з першого на друге січня. Така традиція у нас є. І можу запевнити – у цей час ми будемо такі, як треба», – поділився учасник гурту «ТНМК» Фоззі.

Одне із таких святкувань запам’яталось музикантам на все життя.

«Якось на Різдво Фагот вирішив пірнути в сніг. Але по приземленню ми зрозуміли – це був не сніг, а білий бетон. Тож Фагот плигнув у бетон і стер собі половину обличчя. Міг би навіть знятись у шоу «МАСКА» – його б точно ніхто не впізнав! А наступного дня ми грали різдвяний концерт у Чернігові, і мені довелось пів концерту виправдовуватись, чому Фагот має такий вигляд», – розповів Фоззі журналістам каналу «Україна».

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Замість снігу стрибнув у бетон»: учасники гурту «ТНМК» пригадали шокуючу новорічну історію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.12.2021 543
Еще материалы раздела «Афіша»