НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Політика
Україна
22.12.2021 610

У Києві відбудуться навчання НАТО з кібербезпеки

На початку наступного року в Києві відбудуться навчання НАТО з питань кібербезпеки. Україна вперше прийматиме представників усіх країн Альянсу.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина на онлайн-брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Віцепрем’єр нагадала, що протягом року в Україні була проведена низка навчань з питань протидії гібридним загрозам та захисту критичної інфраструктури, які були організовані спільно з НАТО.

«На початку 2022 року в Україні відбудуться міжнародні навчання НАТО з питань кібербезпеки. Вони пройдуть у Києві. Я пишаюсь тим, що Україна вперше прийматиме представників усіх країн Альянсу», - сказала Стефанішина.

Вона додала, що це особливо важливо в контексті тих загроз, які наразі стоять перед Україною.

Як повідомлялося, Верховна Рада 14 грудня схвалила рішення Президента Володимира Зеленського щодо допуску підрозділів збройних сил іноземних держав на територію України у 2022 році для участі у багатонаціональних навчаннях.

Як повідомляв Укрінформ, раніше правозахисні організації України закликали Верховну Раду якнайшвидше ухвалити законопроєкти, які внесені Президентом України на захист в’язнів Кремля.

У листопаді в Києві, на Софійській площі у Києві відбулась акція “Порожні стільці” на підтримку українських політичних в’язнів у Росії й тимчасово окупованому Криму, а також полонених в ОРДЛО.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві відбудуться навчання НАТО з кібербезпеки 5.00 5 1
Політика / Україна
22.12.2021 610
Еще материалы раздела «Україна»