<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.12.2021 463

Володимир Остапчук: «Суперфінал шоу «МАСКА» вже цієї суботи»

У грандіозному cуперфіналі шоу-детективу «МАСКА», який вийде на каналі «Україна» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00, на глядачів чекає безліч сюрпризів. Ми не лише нарешті дізнаємось ім’я переможця, але й розкриємо абсолютно всі маски. Та ведучий масштабного проєкту Володимир Остапчук інтригує ще більше – в десятому випуску улюбленого шоу ми познайомимось іще з двома новими неймовірними масками.

image_1_22.12.21_11

Суперфінал шоу «МАСКА» на каналі «Україна» обіцяє бути по-справжньому феєричним і незабутнім. Ведучий Володимир Остапчук, який перевтілиться в Гая Юлія Цезаря, розкриває карти, чого чекати глядачам цієї суботи.

«Суперфінал шоу «МАСКА» – це завжди свято. На початку випуску я з’явлюсь перед глядачами і детективами з трофеєм, який є символом не лише перемоги, але й визнання унікальних здібностей тріумфатора мільйонами українських глядачів, – коментує ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук. – Окрім фіналістів, у десятому випуску грандіозного проєкту ми побачимо виступ не одного VIP-гостя, а одразу двох! Одного з них ми відкриємо вже цієї суботи, а іншого героя побачимо рівно за тиждень – у «Новорічній Масці на каналі «Україна»! Тож у вас, наші любі глядачі, буде цілий тиждень на те, щоб здогадатися, яка суперзірка сховалась у цьому образі».

Та безумовно, найбільша інтрига сезону – які знаменитості замаскувались в образах фіналістів і хто з них врешті стане переможцем проєкту.

«У нас є Скандал – це людина-епатаж, яка кожного ефіру дарувала нам неймовірні емоції, постійно насміхалась із детективів, а одного разу навіть не вийшла на голосування. Є тендітна і меланхолійна Жирафа, яка закохала в себе DZIDZIO і щоразу демонструвала просто космічні метаморфози голосу. І звичайно, лірик Мухомор, через якого ледь не розсварилися Андрій Данилко й Оля Полякова. Пам’ятаєте, на початку сезону Андрій Михайлович заявив, що точно знає, хто там приховується. Він ще передав мені конверт зі своєю версією. Я його не відкривав, але просвітив і побачив, що там він поклав мені хабар, – сміється Остапчук. – Жартую, звичайно, я не знаю, що він там написав, але це й неважливо, бо всі маски ми розкриємо вже цієї суботи. Тому не пропустіть грандіозний суперфінал шоу «МАСКА» – це буде надзвичайне дійство!»

Дивіться суперфінал найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Володимир Остапчук: «Суперфінал шоу «МАСКА» вже цієї суботи» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.12.2021 463
Еще материалы раздела «Афіша»