<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 410

«Набрехала друзям про концерт, а сама була вдома»: Оля Полякова розповіла про вчинок, за який їй досі соромно

Напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 на телеканалі «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна МАСКА», на якому зберуться найвідоміші люди країни. Зірковий детектив проєкту «МАСКА», популярна співачка Оля Полякова за лаштунками святкового шоу відверто розповіла, яка новорічна ніч запам’яталась їй на все життя.

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова у грандіозному шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» радуватиме шанувальників не лише детективними здібностями, а й подарує справжнє музичне шоу. Сама ж співачка планує зустрічати Новий рік на сцені, що є традицією для артистів, проте зізнається – в її житті так було не завжди.

«Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік удома з чоловіком і донькою Машею, а всім друзям сказала, що у мене робота. Всім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, тому що мене не мало бути вдома», – поділилась Оля Полякова з журналістами каналу «Україна».

Артистка зізнається – так хотіла працювати в новорічну ніч, що вдалась до вигадок, які зробили її на крок ближче до успіху.

«Я завжди кажу, що люди формують своє майбутнє самостійно. А то був останній рік, який я зустрічала вдома. Далі пішли гастролі, концерти і корпоративи. Зараз навіть і хочу домашнього свята, але не виходить, – коментує співачка. – Але цей смішний випадок згадую й досі! Геніально!»

Незважаючи на таку історію, Оля Полякова запевняє – поганих звичок у неї немає – зірка вважає себе ідеальною людиною:

«Розумієте, я не хотіла обдурювати людей, просто мені так хотілось концертів. Навіть Віктор Павлік співає, а я вдома сиджу. Ну що це таке?» – сміючись, розповіла зірка.

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Набрехала друзям про концерт, а сама була вдома»: Оля Полякова розповіла про вчинок, за який їй досі соромно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 410
Еще материалы раздела «Афіша»