<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 456

«Тепер у мене стрес»: Андрій Данилко станцював ламбаду в ефірі гіпершоу «МАСКА»

У півфіналі грандіозного шоу-детективу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна», високотехнологічний Робот запалив на сцені з піснею Lambada. Танцювати разом з учасницею взялися й зіркові детективи – навіть Андрій Данилко, якого нечасто побачиш за цим заняттям.

Першими ефектні па почали витанцьовувати Оля Полякова і DZIDZIO, а тоді вже й Олег Винник і NK | Настя Каменських не стали відставати. Та дівчата вирішили залучити до музичних забав і найсерйознішого детектива проєкту Андрія Данилка, який чинив спротив, як тільки міг.

«Я не можу, дівчата! Це проти моєї органіки», – зазначив Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Утім, Настя й Оля все-таки витягли Данилка на сцену і всім складом зіркових детективів запалили разом з Роботом ламбаду.

«Це жах, я не можу! Яка довга пісня. У мене вже вся спина мокра, – скаржився Андрій Михайлович у півфіналі грандіозного шоу «МАСКА». – У мене після цього танцю стрес!»

А чим вражатимуть детективи у масштабному суперфіналі шоу «МАСКА»? і хто врешті стане переможцем проєкту?

Дивіться фінал найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Тепер у мене стрес»: Андрій Данилко станцював ламбаду в ефірі гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»