<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2021 950

Ексклюзив «Говорить Україна»: 15-річна школярка розкаже, чому пішла від батьків до утричі старшого коханого

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать у четвер, 23 грудня, на телеканалі «Україна», стануть відомі подробиці скандальної історії, яка сталося на Одещині. Про роман 15-річної Поліни із 42-річним сусідом Олександром знало все село, рідні батьки і навіть соціальні служби. Викликали поліцію лише після того, як молодша 13-річна сестра Поліни на власні очі побачила її у ліжку сусіда. Який зиск могла мати Поліна від її взаємин із сусідом? І з ким чоловік жив до цього? І що Поліна могла пережити ще у 10 років, стане відомо у студії.

На сполох першими забили сусіди родини Поліни. Вони бачили, що вона часто буває вдома в Олександра. Небайдужі звернулися до соціальної служби, яка пообіцяла взяти під контроль справу.

«Поліна зізналася моїй дружині, що їхні взаємини з Олександром тривають від вересня і тоді ж у неї був перший інтим з ним. Ми викликали поліцію, поїхали до слідчого, написали заяву. Далі за процедурою, ми ходили до лікаря і дійсно підтвердилося, що сексуальний акт був досить недавно. Я в шоці – Поліні тільки влітку виповнилося 15, але виглядає вона на 10 років, мислить по-дитячому. Ну як міг 43-річний чоловік так її звабити?!», - говорить журналістам каналу «Україна» сусід Поліни.

Після того, як стало зрозуміло, що Олександр перебував у стосунках із неповнолітньою, йому вручили підозру і обрали міру запобіжного заходу утримання під вартою на 60 діб або заставу в 45 000 грн. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі. Сам Олександр, за словами односельців, не боїться покарання, і запевняє, що має зв’язки у правоохоронних органах.

У родині Поліни крім неї ще троє дітей: 13-річна Женя, 9-річний Ілля та 6-річна Вероніка. Родина живе у поганих побутових умовах, і за чутками, діти страждають від жорстокого поводження збоку коханців їхньої мами. Жінка переконує, що Поліна приховувала від неї стосунки з Олександром.

«Поліна одного разу взяла з собою на ночівлю до Олександра молодшу сестру Женю, щоб там покупатися. І щоб не повертатись в холодну погоду після душу, сказали, що залишаться ночувати. І коли вони на ранок повернулися додому, Женя мені розповіла, що вона спала в ліжку сама, а Поліна спала в одному ліжку разом із Олександром, вони цілувались. Поліна ходила по будинку в самих лише трусиках і закидала ноги на Олександра. Після того, як дочка розказала мені про побачене, до нас приїхав наряд поліції, ми написали заяву», - розповіла мама Поліни.

В Олександра поліцейські провили обшук і знайшли зубну щітку, розчіску, шкарпетки та светр Поліни.

Яке покарання чекає на Олександра? Чому дівчина зав’язала стосунки з набагато старшим за себе чоловіком, та чому не вилучили із сім’ї її та інших дітей, принаймні поки йде слідство і до покращення умов, стане відомо на каналі «Україна» у четвер.

«Батьки мають нести відповідальність за дітей і виховувати їх так, щоб діти довіряли їм, а не тікали з дому до будь кого, ризикуючи власним здоров’ям, життям і майбутнім – аби лише втекти», - переконаний ведучий ток-шоу Олексій Суханов.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Говорить Україна»: 15-річна школярка розкаже, чому пішла від батьків до утричі старшого коханого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2021 950
Еще материалы раздела «Суспільство»