<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Європа
24.12.2021 669

"Чітка відповідь Путіну": наступник Меркель у ХДС виступив за поставки зброї Україні

Ймовірний наступник Ангели Меркель на посаді лідера німецького Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Фрідріх Мерц виступає за постачання зброї Україні. За його словами, президенту Росії Володимиру Путіну треба дати "чітку відповідь".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю FAZ.

На думку Мерца, на тлі скупчення російських військ біля України російському президенту потрібно дати "чітку і рішучу відповідь".

"Аж до питання про те, чи можна допомогти Україні протистояти такій загрозі за допомогою оборонної зброї", - зазначив Мерц.

Він також назвав запити України на постачання зброї з Німеччини прийнятними з урахуванням можливої ескалації.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Чітка відповідь Путіну": наступник Меркель у ХДС виступив за поставки зброї Україні 5.00 5 1
Політика / Європа
24.12.2021 669
Еще материалы раздела «Європа»