<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 14:09 502

«Музична платформа»: Павло Зібров зізнався, через що виникають суперечки між його дружиною і донькою

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, народний артист України Павло Зібров розповів, у якій компанії святкуватиме Новий рік і завдяки кому його стиль останнім часом став більш молодіжним.

Більшість артистів звикли зустрічати Новий рік на сцені. А ось Павло Зібров перші хвилини 2022-го проведе з родиною, а вже потім вирушить на роботу.

«Цей Новий рік ми зустрічаємо в колі сім’ї – з Діаночокою, її нареченим Андрюшою і його батьками. А в 00:03 я виїжджаю на виступ – маю корпоратив, на який мене запросили ще 3 місяці тому. Там буде велика компанія, десь людей 100», – зазначив Павло Зібров в інтерв’ю каналу «Україна».

До слова, донька артиста Діана вже кілька років є його піар-менеджером. А ще, виявляється, опікується його образом, через що у зірковій родині інколи трапляються суперечки.

«Все творче життя моїм стилем займалась дружина, в неї ідеальний смак. А зараз Діана вже може з нею поспорити, мовляв, мамо, ну нащо так. За останні 3-4 роки мій стиль став більш молодіжним. Дружина б по-естрадному мене одягла, а донька каже, що треба по-молодіжному, бо ми танцюємо, я дискотеки кручу. Оці штанці коротенькі, шкарпеточки прибрати, зачіску теж каже, що треба міняти. У Діани надзвичайно тонкий смак», – розповів артист за лаштунками концерту «Музична платформа».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Павло Зібров зізнався, через що виникають суперечки між його дружиною і донькою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 14:09 502
Еще материалы раздела «Афіша»