<
НОВИНИ ДНЯ: Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2021 550

Більше 80% українців не вірять в повернення Росією Криму через переговори

Більшість українців вважають, що прямі переговори президентів України Володимира Зеленського і Росії Володимира Путіна можливі лише, якщо участь у них будуть брати участь західні партнери, проте 84,4% респондентів не вірять, що переговори із Путіним повернуть окупований Крим.

Про це свідчать результати опитування КМІС.

Більшість респондентів – 58,1% – вважають, що переговори з Путіним слід вести тільки за участі західних партнерів. Вважають прямі переговори Зеленського і Путіна дієвим способом досягнення миру – 26,6% респондентів.

Крім того, переважна більшість респондентів не вірять, що прямі переговори Зеленського і Путіна приведуть до повернення Криму (84,4% не вірять) і окупованої частини Донбасу (66,3%).

Водночас, майже 50% респондентів вважають реальною загрозу вторгнення Росії на територію України, а 41,4% вважають, що вторгнення не буде.

Опитування проводив КМІС 13-16 грудня 2021 року методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Було опитано 1203 респонденти, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим). До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України – АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Похибка вибірки не перевищує: 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 12%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Більше 80% українців не вірять в повернення Росією Криму через переговори 5.00 5 1
Політика / Україна
24.12.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»