<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Росія
28.12.2021 1328

У центрі Москви випав з вікна засновник забороненого сайту

У Москві публіцист націоналістичного спрямування Єгор Просвірнін загинув, випавши з вікна на Тверському бульварі.

Про це, як передає Укрінформ, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Фейсбук знайомого загиблого, громадського діяча Романа Юнемана.

За іншими даними, Просвірнін голим випав з вікна п'ятого поверху будинку на Тверському бульварі.

Адвокат Матвій Цзен, який раніше представляв інтереси Просвірніна, підтвердив Інтерфаксу цю інформацію. За його словами, поліція найближчим часом проведе перевірку обставин смерті Просвірніна, за результатами якої буде встановлено, було це вбивство чи ні.

Просвірніну було 35 років. Створений Просвірніним сайт "Супутник і погром" був заблокований у РФ у 2017 році на вимогу Генпрокуратури як екстремістський ресурс.

Оценка материала:

5.00 / 1
У центрі Москви випав з вікна засновник забороненого сайту 5.00 5 1
Політика / Росія
28.12.2021 1328
Еще материалы раздела «Росія»