<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 505

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався із Оленою Шоптенко

Танцівник Дмитро Дікусар розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», які у нього стосунки з колишніми дружинами.

61c5c8db6944a_28.12.21

Дмитро Дікусар  та Олена Шоптенко розлучилася кілька років тому, але пара і досі не розвінчалася.

«Ми мали таку розмову з Оленкою, що треба це зробити. І якось ми вирішили знайти ці документи і щось порішати. Зійшлися на тому, що звісно щось порішаємо, але ніхто не кидається, бо дуже багато речей перед Новим Роком, які маєм зробити. І, мабуть, залишим розвінчування на наступний рік», - поділився із журналістами каналу «Україна» танцівник.

Зі своїми обома колишніми дружинами Іриною Білик та Оленою Шоптенко танцівник у гарних стосунках, а секрет цього у людяності.

«Це справжні люди, я їх дуже поважаю, дуже люблю. Останній сезон у проекті, де я працював, Оленка дуже мені допомагала. І я дуже ціную цю допомогу. Від серця я бачу, що вона робила все, що може, щоб полегшити мою роботу і зробити для мене щось краще. Так як і Іра, і Олена вони обидві дуже розумні жінки, дуже легко було встановити такий зв'язок. Немає бажання витрачати енергію на суперечки, тим більше з людьми, які були для мене так близькі колись. Я кохав цих жінок. Тому не бачу сенсу в цих суперечках», -розповів Дмитро Дікусар.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався із Оленою Шоптенко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»