<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
28.12.2021 407

У Києві тепер офіційно можна передплатити паркування

У столиці офіційно запрацювала послуга передплаченого паркування. Першими власниками табличок стали ресторан Citronelle та БЦ "Софія".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на посаду заступника голови КМДА Костянтина Усова.

Завдяки такій послузі водії можуть заздалегідь бронювати паркомісце, яке буде закріплене за авто. Ціна за послугу становить 8 599 гривень на місяць.

Ресторан Citronelle тепер має два такі місця для автомобілів, у БЦ "Софія" - 6 місць. Раніше там були самовільно встановлені конуси.

"Зараз місто їх зібрало і запропонувало бізнесу офіційний договір про бронювання машиномісць з використанням офіційного міського знаку та прозорої оплати", - йдеться у повідомленні.

Можна забронювати 40% паркувального майданчика. Інші 60% - завжди залишаються загальнодоступними.

Також Усов зазначив, що чесну співпрацю бізнесу з містом можна перевірити за QR-кодом. Там є договір контрагента з відповідальним комунальним підприємством "Київтранспарксервіс" та дані про те, хто підписався на машиномісце, скільки, на який період і скільки за це отримує міський бюджет.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві тепер офіційно можна передплатити паркування 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.12.2021 407
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»