<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2021 449

Росія вимагає визнати "Супутник" для відкриття КПВВ: у Кабміні відмовилися

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що Україна не визнаватиме російську вакцину від коронавірусу "Супутник" в обмін на відкриття КПВВ на Донбасі. Оскільки у країни є можливості забезпечити вакцинацію громадян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

"Ми не визнаємо і не будемо визнавати російську вакцину. У нас є можливість забезпечити вакцинацію на КПВВ наших громадян. Питання про те, щоб визнати "Супутник" або "Супутник Лайт" взагалі не стоїть", - заявила міністр.

Нагадаємо, раніше представник української делегації в ТКГ Сергій Гармаш розповів, що Росія запропонувала відкрити всі КПВВ на Донбасі за умови визнання Російської вакцини та документів про вакцинацію.

Зазначимо, що КПВВ на Донбасі повноцінно не працюють з весни 2020 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія вимагає визнати "Супутник" для відкриття КПВВ: у Кабміні відмовилися 5.00 5 1
Політика / Україна
30.12.2021 449
Еще материалы раздела «Україна»