<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2021 613

Завдання номер один. Путін хоче, щоб Україна розвалилася на частини, - Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що президент РФ Володимир Путін прагне розвалити нашу країну на дві-три частини. Це завдання, яке стоїть у російського лідера на першому місці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Данілова в інтерв'ю ТК "Настоящее время".

"Є складне питання, пов'язане із Кримом. Після того, як Путін захопив Крим, йому треба зафіксувати цю ситуацію. Щоб цю ситуацію зафіксувати, він хоче, щоб наша країна припинила існування в тих межах, в яких вона існує сьогодні. Це завдання для нього номер один", - розповів секретар РНБО.

За словами Данілова, "втілити задумане" Путін хоче шляхом внутрішньої дестабілізації в Україні.

"За допомогою внутрішньої дестабілізації досягти, щоб країна розвалилася на дві-три частини. Це те, чого прагне Путін. Це завдання, яке стоїть на першому місці. І саме за допомогою внутрішньої дестабілізації", - пояснив Данілов.

Він зазначив, якщо РФ не вдасться виконати свою мету, тоді як варіант може використовуватися зброя.

"Але ми до цього готові", - резюмував секретар РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Завдання номер один. Путін хоче, щоб Україна розвалилася на частини, - Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
30.12.2021 613
Еще материалы раздела «Україна»