<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2021 898

Під захистом ангелів: три знаки Зодіаку, яких у 2022 році підтримають вищі сили

2022 року зірки гарантують трьом знакам Зодіаку захист небесних сил. Їм нічого не варто боятися. Усі починання представників цих знаків матимуть підтримку ангелів.

Про це повідомила астролог Юлія Ніколаєва "Astromeridian". Пише Realist.online.

Риби

Вищі сили нададуть розташування Рибам з перших днів 2022 року. Все завдяки Юпітеру, який оселиться у їхньому знаку. Є шанси віднайти нових друзів, заробити на колективних проектах. Зірки пророкують пристрасні стосунки з людиною, старшою за віком.

Використовуйте соцмережі, щоб просувати свої ідеї. Саме час спілкуватися, подорожувати, виконувати мрії та плани.

Пік удачі очікується у лютому. Березень та квітень будуть вдалими щодо переговорів, поїздок, роботи з інформацією. Варто виявити ініціативу і не втрачати можливості. Ще один добрий місяць – червень. Він принесе успіх у винахідництві, астрології. У липні може повезти у грі, є всі шанси зустріти кохану людину. Восени Венера зустрінеться з Ураном. За рахунок цього можлива доленосна зустріч. Наприклад, з майбутнім чоловіком чи партнером із бізнесу.

Овни

Січень обіцяє заробіток і просування кар'єрними сходами. Можлива поїздка за кордон, зустріч із далекими родичами. Можливо, у вас з'являться потаємні покровителі. Можна досягти успіхів в астрології, езотериці. Час розібратися у собі. У цьому допоможуть медитації, мистецтво.

У березні Венера з Нептуном відповідатимуть за духовне та творче зростання. Тому Овни будуть занурені у творчість. У квітні можна розраховувати на найвищі сили у фінансових питаннях. З'являться несподівані джерела прибутку. У травні Юпітер буде у знаку баранів. Це обіцяє успіх у всіх сферах. Використовуйте місяць для подорожей. Є можливість монетизувати своє хобі.

У червні можливе підвищення заробітку. Восени у питаннях здоров'я зірки будуть на вашому боці.

Тельці

У січні Вам заступатимуть вищі сили у всьому, що стосується перебування за кордоном, розширення світогляду, становлення світогляду. Є можливість почати вчитися, збільшити знання.

Вдалий час для комерційної діяльності, пошуку друзів.

Успіх у спілкуванні та колективних проектах приноситиме Марс. Влітку пощастить письменникам і тим, хто мріє про популярність. Осінь – відмінний час для розвитку особистого життя.

Оценка материала:

5.00 / 1
Під захистом ангелів: три знаки Зодіаку, яких у 2022 році підтримають вищі сили 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2021 898
Еще материалы раздела «Суспільство»