<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 583

Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася секретом щасливих стосунків

Кожна пара має свої правила та цінності. Але глядачам іноді цікаво дізнатись, що відбувається в родині улюблених акторів, співаків або інших відомих людей. Наприклад, зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» вже десять років у щасливих стосунках. Любава Грешнова охоче поділилася, що дуже важливо в її сім'ї.

61c44fc5a29d2_igri_ditej_starshogo_viku_liu_30.12.21

За словами Любави Грешновой, за десять років спільного життя її вже багато що пов'язує з коханою людиною, і за цей час їхні стосунки дуже цікаво трансформувалися. На перше місце зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку» завжди ставить почуття гумору. Вона вважає, що коли люди в цьому збігаються, то можна все пройти та пережити.

«Як і в будь-якій парі, у нас були складні періоди, але я точно знаю, що варто тільки чоловікові пожартувати, і я моментально здаюся, – зізналася Любава Грешнова в інтерв'ю для каналу «Україна». – Ми закінчуємо будь-які розбіжності жартами. Це так важливо – коли ви розумієте та смієтеся над приколами одне одного».

За словами актриси, ще дуже добре, коли дорослі люди залишаються дітьми. Коли їм смішно, цікаво разом і вони можуть легко поставитися до якихось серйозних ситуацій.

«Я знаю такі пари, коли подружжя разом уже 40-50 років, але вони жартують і підколюють одне одного, начебто тільки вчора познайомилися, – поділилася зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Мене це дуже надихає. Я вважаю, що це й є запорука щасливих стосунків».

Часто жінки ставлять на перше місце сім'ю або роботу, тобто жертвують собою і в результаті залишаються нещасними. Любава Грешнова насамперед думає про себе.

«Коли з жінкою все гаразд, тоді в житті все складається якнайкраще: і робота з'явиться, і кохання саме знайдеться, і діти будуть здорові та щасливі, – пояснила акторка. – А якщо цього не відбувається, треба починати завжди з себе, а не шукати причини ззовні».

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася секретом щасливих стосунків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»