<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 546

«Музична платформа»: LOBODA зізналась, хто найчастіше дарує подарунки в її сім’ї

У святковому концерті «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі каналу «Україна» побачать у новорічну ніч о 00:00, запалять найпопулярніші артисти. На знімальному майданчику співачка LOBODA розповіла, які подарунки готує для доньок на Новий рік, а також без яких страв вона не уявляє свій святковий стіл.

61cc238b6993f_loboda_30.12.21

За словами артистки, Новий рік для неї – сімейне свято. Де б вона не виступала 31 грудня, доньки завжди прилітають до неї, щоб бути разом у цей чарівний період. Так само й подарунки під ялинкою неодмінно чекатимуть на них, незалежно від того, в якій частині світу сім'я зірки зустрічає Новий рік.

«У нас є традиція – старша донька пише листа Діду Морозу, кладе його в холодильник, а мама дістає і дивиться, що потрібно придбати та передати дідусеві з білою бородою – він беззаперечно виконує всі побажання дітей. Ось зараз молодша донька сказала, що хоче горщик із ведмежатком і лапками. Я все думала, де такий придбати, але мені пощастило – я знайшла», – поділилась LOBODA в інтерв'ю з журналістами каналу «Україна».

Співачка зізнається, що набагато більше любить дарувати презенти, ніж отримувати їх. Найцінніші для неї ті подарунки, які зробили її діти своїми руками – вони завжди знаходяться у артистки на очах.

А ось у питанні-батлі від програми «Ранок з Україною», який традиційний салат – Олів'є чи Шуба – перемагає на її новорічному столі, співачка вибрати не змогла.

«Це дві улюблені страви в нашій сім'ї. І ще «Наполеон». Ці смаколики завжди повинні бути на святковому столі. Ну і куди без мандарин і шампанського», – усміхаючись, розповіла артистка за лаштунками концерту-нагородження «Музична платформа».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Олег Кензов, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: LOBODA зізналась, хто найчастіше дарує подарунки в її сім’ї 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»