<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 442

«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі

У найсвятковішу ніч року, 31 грудня, о 20:00 на телеканалі «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна МАСКА», яке об’єднає найпопулярніших людей країни. Зірковий детектив проєкту «МАСКА» Оля Полякова на знімальному майданчику розповіла, які подарунки чекає від чоловіка та чому впевнена, що вони будуть недешеві.

5af9a1a494344_foto_instagram_rect_8ad9f40325f7e2_30.12.21

Яскрава та запальна співачка, зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова у святковому проєкті «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» подарує глядачам справжнє музичне шоу. Зірка виконає кілька нових пісень разом із колегами. Сама артистка має намір зустріти Новий 2022 рік на концертах, але у колі рідних, від яких готується отримати чимало гарних подарунків. За словами Полякової, з цим факапів у них не буває.

«Мій чоловік добре знає – якщо подарує каструлю, то вона миттю опиниться в нього на голові. Тому балує мене тим, що я люблю! Наприклад, новим телефоном. Тому що вони завжди виходять нові, а я жінка заощадлива – завжди жалію витрачати на себе гроші. Але дуже люблю, коли дарують такі речі», – поділилась Оля Полякова за лаштунками каналу «Україна». 

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 442
Еще материалы раздела «Афіша»