<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 610

«Музична платформа»: Jerry Heil і WELLBOY розповіли, які страви будуть на їхніх святкових столах

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, молоді й популярні артисти Jerry Heil і WELLBOY вражали своїми кулінарними вподобаннями.

61cc63e7c6960_fotoram_io_30.12.21

Jerry Heil традиційними м’ясними нарізками та Олів’є в новорічну ніч не спокусиш, а все тому що вона – веган. Та співачка запевняє: через це різноманіття страв на її столі буде не менш багатим, ніж у її колег-м’ясоїдів.

«Подивіться на свої страви на столі – там буде дуже багато овочевих, навіть якщо ви м’ясоїд. Просто заберіть звідти м'ясо – і все. Та виявилось, що мені навіть сейтанова ковбаса протипоказана – я здала ДНК тест, який показав, що мені не можна глютен», – зазначила Jerry Heil в інтерв’ю каналу «Україна».

Справжнім новорічним гурманом можна назвати й артиста WELLBOY. В ефірі програми «Ранок з Україною» він поділився своєю улюбленою святковою стравою. 

«У мене в рот просто залітає на новорічному столі «товчьонка» – пюрешка з підливою з м’яса. Ти так просто береш і з великої миски насипаєш у свою маленьку», – розповів WELLBOY за лаштунками концерту «Музична платформа».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Jerry Heil і WELLBOY розповіли, які страви будуть на їхніх святкових столах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 610
Еще материалы раздела «Афіша»