<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.12.2021 498

"Ковідну" тисячу продовжать виплачувати весь 2022 рік

Виплата тисячі гривень вакцинованим від коронавірусу в рамках програми "еПідтримка" продовжиться наступного року. Гроші вже отримали понад 5,8 млн українців.

Про це повідомляє Telegram Міністерства цифрової трансформації.

"еПідтримка" триватиме весь наступний рік. Якщо ви не встигли оформити заявку в додатку "Дія", то ще маєте можливість це зробити", - йдеться в повідомленні Мінцифри.

У відомстві зазначили, що отримати "ковідну тисячу" за заявкою, поданою від сьогодні, можна буде у 2022 році.

Нагадаємо, отримати 1 тисячу гривень з держбюджету можуть повнолітні українці, які отримали щеплення двома дозами вакцини. Для цього потрібно мати covid-сертифікат в мобільному додатку "Дія".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ковідну" тисячу продовжать виплачувати весь 2022 рік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.12.2021 498
Еще материалы раздела «Суспільство»