<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 498

«Музична платформа»: Павло Зібров поділився перевіреним лайфхаком від похмілля

Народний артист України, зірка гіпершоу «МАСКА» Павло Зібров у новорічну ніч в ефірі каналу «Україна» подарує глядачам яскравий і запальний виступ. За лаштунками концерту-нагородження найкращих хітів року «Музична платформа» співак поділився дієвими порадами, як позбутись похмілля після веселих гулянь.

На концерті «Музична платформа» популярний артист Павло Зібров разом із Glova & ManIn запалить з хітом «Є BASS». Співак зізнається: незважаючи на традиційне святкування Нового року для артистів на сцені, сімейні посиденьки ніхто не скасовував. А чим у їхній родині звикли пригощатись?

«Мені здається, у нас все традиційно: Олів’є ріжемо, але з домашніми продуктами, навіть горошок зі свого городу, має бути ікра червона і чорна, а також смачна рибка. Все смачне! З’їмо, не з’їмо, але все має бути!» – коментує Павло Зібров за лаштунками концерту «Музична платформа».

Крім того, артист розповів, яка проста штука постійно рятує його від похмілля.

«Треба пити одну річ! Почав пити горілку – пий її. Не слід мішати. Це дійсно дієвий, перевірений спосіб», – зазначив артист в інтерв’ю каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Анастасія Приходько, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Павло Зібров поділився перевіреним лайфхаком від похмілля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 498
Еще материалы раздела «Афіша»