<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.01.2022 2279

Київська ялинка увійшла до рейтингу найгарніших в Європі

Київська новорічна ялинка на Софійській площі увійшла до топ-15 найкрасивіших ялинок Європи за версією сайту Europe Best Destinations.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Europe Best Destinations.

Повідомляється, що київська новорічна ялинка посіла 13 сходинку рейтингу, між ялинками з Польщі та Італії. Популярний серед туристів з усього світу сайт відзначив, що київська ялинка прикрашена десятками кілометрів гірлянд.

На сайті зазначається, що Київ є чудовим місцем для поїздки на різдвяні та новорічні свята, а також той факт, що у місті працюють одразу декілька різдвяних ярмарків.

Відзначається, що найгарніша ялинка стоїть на мальтійському острові Гоцо. На другому і третьому місці – ялинки зі Страсбурга та Лісабона.

Як повідомляв Укрінформ, дослідники Технічного університету Данії створили найтоншу у світі різдвяну ялинку з матеріалу завтовшки один атом — графену.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київська ялинка увійшла до рейтингу найгарніших в Європі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.01.2022 2279
Еще материалы раздела «Суспільство»