<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.01.2022 901

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Місяця приховувалась Лілія Ребрик

У святковому шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» вже розсекретили чимало знаменитостей, але все найцікавіше ще попереду. На грандіозній сцені каналу «Україна» з’явився мрійливий Місяць – одна з найкрасивіших масок першого сезону. Однак ведучий Володимир Остапчук одразу попередив глядачів: цього раз там сховалась не Надія Мейхер, а інша суперзірка. Кому із зіркових детективів вдалося відгадати її?

61cdf8aaa8555_photo_2021_12_30_17_27_57_04.01.22

Герої «Новорічної Маски» підготували для детективів дуже оригінальні підказки. Так, чарівний Місяць зазначив, що його секрет прихований у назві одного з коктейлів. Зіркові улюбленці одразу подумали, що таким чином з ними заграє Віталій Козловський, в репертуарі якого була пісня «Піна Колада». Однак серед напоїв, які принесли дегустувати детективам, не було цього коктейлю. А ось Андрію Данилку дістався «загадковий» нектар.

«У мене просто темне пиво, – поскаржився в ефірі каналу «Україна» Андрій Данилко Олі Поляковій, яка, пригубивши напій колеги, сказала, що це Ель. – Що це таке – Ель? Коктейль «Ель»? Я не знаю такого, перший раз п’ю це!»

Та абсолютна більшість зірок у залі знайома з цим напоєм. Серед гостей новорічного проєкту пролунала чудова версія – в образі Місяця замаскувався співак EL Кравчук.

На сцені шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» мрійливий Місяць вразив надзвичайним виконанням легендарного «Щедрика» разом з хором талановитих дітлахів. Детективи зрозуміли, що там все-таки криється жінка. Ірина Федишин, Катерина Бужинська, Ольга Сумська, Гайтана, Ольга Горбачова, Наталія Бучинська, Міла Нітіч – кого тільки не називали зіркові слідчі. Як раптом DZIDZIO зазначив, що це може бути Лілія Ребрик. І коли Місяць зняв маску, всі переконались у правильності цієї версії. Виявляється, насправді один із коктейлів, які запропонували детективам, носить ім’я ведучої програми «Ранок з Україною». 

«Зазвичай я бажаю українцям доброго ранку, а сьогодні бажаю доброго, щедрого вечора. Нехай ваш настрій завжди буде на висоті, душа співає від радості, а серце зігріває любов, – сказала в ефірі шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» Лілія Ребрик. – Під цією маскою майже нічого не видно, там малесенькі прорізи під очі. Дихати надзвичайно складно, а ще потрібно слухати. Одним словом – ще те випробування. Але я дуже щаслива, що взяла участь у цьому вражаючому шоу. З Новим роком, Україно!»

А які ще зірки замаскувались у таємничих образах?

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» просто зараз на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Місяця приховувалась Лілія Ребрик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.01.2022 901
Еще материалы раздела «Афіша»