<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.02.2022 801

Стала відома дата виходу мелодрами «Ти мене ніколи не забудеш» на каналі «Україна»

21 лютого на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійної картини «Ти мене ніколи не забудеш» виробництва продакшн-компанії «Київтелефільм». На глядачів чекає історія про сучасну Жанну д'Арк, на долю якої випало чимало випробувань.

620ce299da451_ty_mene_nikoly_ne_zabudesh_k_17.02.22

Жанна й Марк знайомі з дитинства. Батько Жанни, заслужений учитель у 90-ті роки, допоміг 14-річному сироті Марку змінитися на краще. Ларіонов врятував його від колонії, взяв на поруки, і з того часу хлопець часто бував в їхньому домі. Через роки між Марком і Ларіоновим відбувається розбрат. У сім'ї дівчини трапляється трагедія і дороги молодих людей розходяться. Однак через деякий час у житті Марка й Жанни багато що змінюється. Але їхній шлях одне до одного занадто довгий і звивистий.

«Мені сподобалася парадоксальність сценарію, – сказав режисер фільму «Ти мене ніколи не забудеш» Андрій Новосьолов.Він незвичайний і в ньому іноді пристрасті виходять на шекспірівський рівень. Мені захотілося зробити дуже зворушливу історію і, обираючи акторів, ми враховували цей момент. Я сподіваюся, що картина вийшла проникливою і найголовніше – живою».

Актриса Ганна Клінська розповіла, що її героїню назвали на честь Жанни д'Арк, тому що дівчині доведеться дуже багато чого подолати.

«Коли я прочитала сценарій, подумала: «Я хотіла б, щоб ця історія допомогла людям зрозуміти – бувають різні життєві обставини, але треба бути сильними й жити далі». Із будь-якої скрутної ситуації завжди можна знайти вихід», – поділилась актриса Ганна Клінська.

У ролях також зіграли: Вахтанг Берідзе, Кирило Дицевич, Алла Подчуфарова, Олександр Мохов, Ірина Мохова, Людмила Нільська, Роман Полянський, Анжей Новосьолов, Ганна Расстальна та інші.

Режисер-постановник – Андрій Новосьолов.

Оператор-постановник – Станіслав Ткачов.

Продюсери – Вікторія Корогод, Ірина Черняк, Валентин Опалєв, Павло Карван

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася продакшн-компанія «Київтелефільм».

Дивіться серіал «Ти мене ніколи не забудеш» з 21 лютого, з понеділка по четвер, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Стала відома дата виходу мелодрами «Ти мене ніколи не забудеш» на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.02.2022 801
Еще материалы раздела «Афіша»